Tanácsok » KRESZ ABC; naprakész KRESZ szabályok böngészője

Kapcsolat

Név: Non-Stop Autós-Motoros Iskola
Cím: 1082, Bp. Üllői út 66.
        (A Klinikák Metróállomásnál)
Tel.: (06-1) 303-0483
Tel.: (06-30) 257-3294
E-mail: [email protected]
Térkép: Hol vagyunk?
Iroda: H-P: 8-18 óra, Szo: 8-12 óra


Navigáció

Keresés

A Non-Stop Autósiskola 13 jótanácsa!

 1. Fontos az iskola jó megválasztása, erre időt kell szánni. Gyakran megtévesztő a csábítónak ígérkező, valójában azonban kedvezőtlen árajánlat.
 2. Az időpont megválasztásánál kerülni kell a terheltebb időszakokat: például, amikor vizsgáid vannak, esetleg munkahelyet, vagy lakást változtatsz.
 3. Nem szabad filléres pontossággal kiszámolni a jogosítvány árát. Így ugyanis a nem tervezett pótóra, vagy pótvizsgadíj garantált csalódást okoz!
 4. A vizsga előtt ne tervezz fix időpontra autós szabadságot, autós kirándulást. Ne vásárolj magadnak előre autót, mert a jogosítvány megszerzéséig változhat az „ideális” személygépkocsiról való elképzelésed.
 5. Környezetedben minél kevesebbet beszélj az autós tanfolyamról, mert mindig akad olyan „jóbarátod”, vagy „jóakaró” munka-, vagy tanulótársad, aki számolni fogja, hogy eddig hány órát vettél.
 6. Aggodalmaidról nyíltan beszélj oktatódnak, mert ő mindig tudni fogja rá a hatásos orvosságot.
 7. A hölgyek a hónap néhány napjában feszültebbek. A vizsgaidőpont megválasztásakor ezt is érdemes figyelembe venni.
 8. Semmi nyugtató, semmi serkentő! Kipihent állapotban és könnyű étel fogyasztása után gyere vizsgázni!
 9. Ne hallgasd meg azokat a "rablómeséket", amelyek a szadista vizsgabiztosokról szólnak. A bukott tanulók ezt önmaguk igazolására híresztelik.
 10. Ne higgy azoknak a „zseniknek”, akik azzal dicsekednek, hogy ők csupán néhány foglalkozás után elsőre tették le a gyakorlati vizsgát. Természetesen vannak ilyenek, de nem ők a többség.
 11. Ne az utolsó pillanatban érkezz a vizsgára, hanem legalább 15 perccel hamarabb.
 12. A vizsgabiztost ne ellenségnek tekintsd, hanem baráti, segítő családtagnak.
 13. A vezetési vizsgákra nyáron is vékony talpú, zárt és lapos sarkú cipőben gyere. (még ha nem is ez az aktuális divat, legalább dobd be a hátizsákodba, ráérsz a kocsiban felvenni.)